91手游网 > 软件 > 教学 > Reclamefolder: Folders en Aanbiedingen

Reclamefolder: Folders en Aanbiedingen v3.1.4

  • 类型:教学
  • 语言:
  • 大小:9.8 MB
  • 更新:2016-01-07 10:11:56
4.00

应用介绍

Vanaf nu ben je met de Reclamefolder app als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen in je favoriete winkels en bekijk je reclamefolders eenvoudig online op je iPhone of iPad! Onze actuele folders app zorgt ervoor dat je geen aanbieding, korting, coupon of andere interessante voordeel actie meer mis loopt.

De Reclamefolder app toont je de folders van veel grote winkelketens, maar ook de lokale winkels bij jou in de buurt. Via het handige menu kun je alle folder categorieën raadplegen. Zo kun je snel alle nieuwe aanbiedingen met betrekking tot computers, kleding, supermarkt, speelgoed etc. bekijken. Daarnaast kun je snel een winkel favoriet maken, zodat je altijd je favoriete reclamefolders bij de hand hebt.

Standaard worden alle landelijke folders weergegeven. Wanneer je alleen de folders wilt bekijken van winkels bij jou in de buurt om boodschappen te doen, kun je dit aanpassen met behulp van de locatiebepaling. Korting in de buurt krijgen was nog nooit zo eenvoudig!

Dankzij het handige prikbord kun je een bepaalde aanbieding of actie snel ‘knippen’ en deze op je prikbord plaatsen; ideaal als boodschappenlijst voordat je gaat shoppen. Automatisch wordt aangegeven hoe lang de korting actie nog geldig is. Sommige reclamefolders zijn zelfs voorzien van een directe link naar producten die je kunt bekijken vanuit de folder. Via een browser in de app worden deze links geopend. Shoppen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

De Reclamefolder App biedt onder andere:

- één app voor iPhone en iPad

- het meest uitgebreide folderassortiment

- altijd de meest actuele reclamefolders, direct beschikbaar

- de mogelijkheid folders per categorie of winkel te bekijken

- de locaties van winkels bij jou in de buurt

- een prikbord: bewaar jouw favoriete aanbiedingen als boodschappenlijst

- de mogelijkheid een selectie van favoriete reclamefolders te maken

- #1 gratis app in de App Store voor iPhone en iPad!

Deze app is een initiatief van Reclamefolder.nl, al meer dan 7 jaar de grootste website op het gebied van online folders en aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl vind je ook het complete reclame aanbod aan voordeel, kortingen, coupons, aanbiedingen, koopjes en acties op een rij.

Bedankt voor alle enthousiaste reacties die we mogen ontvangen! We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van de populairste Reclamefolder app van Nederland. Hoewel we nieuwe features uitvoerig testen voordat we een nieuwe versie lanceren, kan het voorkomen dat je onverhoopt een bugje tegenkomt. Heb je een probleem met de Reclamefolder app? Stuur een mail naar ios@reclamefolder.nl. We nemen dan contact met je op en proberen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

版本 3.1.4 中的新功能

Versie 3.1.4

- Opstartprobleem verholpen voor devices met afwijkende tijdsinstellingen.

Versie 3.1.3

- Voeg nu ook klantenkaarten van winkels toe.

- Kleine optimalisaties en bugfixes

Versie 3.1.2

- Verbetering van de stabiliteit.

- Kleine optimalisaties in de gebruiksvriendelijkheid.

Versie 3.1.1

- Opstartproblemen voor devices met iOS 7 verholpen.

Versie 3.1.0

- Nieuw: met kortingsbonnen nu nog meer voordeel!

- Kleine optimalisaties en bugfixes

Versie 3.0.9

- Aantal bugs en crashes opgelost

Versie 3.0.8

- Zoekfunctie in de folders verbeterd

- Opstartproblemen op sommige devices verholpen

- Kleine optimalisaties en bugfixes

相关版本

同类热门

相关资讯

Reclamefolder: Folders en Aanbiedingen攻略

猜你喜欢